29 Eylül 2010

Sonra Ah Vah Demeyelim


Hafta içi Samiyen de yaptığımız kapanış güzel. Birilerinin kulaklarını çınlatmamız güzel. Alex artık bitmiştir diyenlere Alex'den gelen kapak güzel. Kezman ve Güiza'dan sonra bu taraftara golcü diye birşey varmış onu hatırlatan Niang güzel. Buraya kadar kadar herşey hakkaten güzel. Tabi sezona dair, avrupa'dan elenmemize dair ve şu Bilica'nın hala takımda olmasına dair güzel olmayan şeylerde var ama benim içimi burkan başka bişi var. Ben hakkikaten elimizde Kazım gibi bir yetenek varken onun kullanılmamasını pek anlayamıyorum ve hatta sahada onun yerine oynayan hayalet gibi gezinen bir Mehmet Topuz'un olmasını hazmedemiyorum. Tamamdır Kazım'ın yanlışları oldu oralara girmeyeceğim ama geçen sene adının karıştığı ne bahis olaylarında ne de sex skandallarında olmadığı halde kiralık gönderilen günah keçisinin o olduğunu da unutmayalım. Tabiki bir kanatta Stoch, bir kanatta Dia'yı izlemek isteriz bizler ama yabancı kontenjanı nedeniyle Mehmet Topuz'un oynadığı bir takımda sağ tarafta yerli statüsünde oynayan Kazım'ı yüz kere tercih ederim. Aykut hoca lütfen bu konuda kır zincirlerini biraz. En azından kadroya al, ikinci yarı sok. Yoksa mı? Yoksa olacağı şu; sene sonunda sözleşmesi bitecek olan Kazım Ocak'tan itibaren başka takıma gidebilir. Üstelik büyük ihtimalle Galatasaray veya Beşiktaş'a gider ve yıldızlaşır. Biz de ah'lar vah'lar içinde izleriz. Kazım'ın oynatılmasını istememin nedeni kesinlikle bu değil, Allah için adamın her türlü yeteneği var ve M.Topuz'un oynadığı şu takımda her türlü oynar. Benden söylemesi.

13 Eylül 2010

Yüreğinize Sağlık


Hasta yatağından kalkıp takımını yalnız bırakmayan Tanjeviç'in de her maç ellerinden gelenin en iyisini yapıp mücadelelerini hiçbir zaman eksik etmeyen oyuncuların da tek tek yüreklerine sağlık...

12 Eylül 2010

Yürekten Tebrikler


Tanjeviç ve T.Demirel 2004'den bu yana 2010 dediler dediler ve bunun uğruna birkaç turnuvayı feda etselerde inanın buna değdi. Bundan sonra fazla söze gerek yok hepsini yürekten kutluyoruz.

5 Eylül 2010

Yok Artık Sabri


Bir basketbola el atmadığın kalmıştı artık o da tamam.. Hay Allah'ım yaa..