16 Şubat 2011

Hesap Verin


Şuan da o kadar doluyum ki yazmaya kalksam bitmez.. Öncelikle şunu söyleyeyim bu rezaletin hesabını kim verecek. Diyelelim ki verdiler Diana bir daha geri dönecek mi?? Nasıl bir güvensizlik ortamı var ki burada kız geri dönsün.. Bir tek o da değil Penny ne olacak.. Şimdi sizlere soruyorum eyy ahali.. Diana kesinlikle doping kullanmadım derken nerelerdeydiniz??

Penny doping testini Köln'e yollayın Hacettepe'ye güvenmiyorum dediğinde Fenerbahçe'yi ve sporcuyu eleştirenler şimdi ne söleyeceksiniz merak ediyorum?? Fenerbahçe'ye zarar verecek bir konu olduğunda herkesi suçlu gibi gösteren basın bakalım şimdi neler yazıcaksınız??


En büyük sorum da en büyük şerefsiz Hıncal efendiye olacak?? B numunesinin sonucu açıldıktan sonra her zaman ki o ukala tavrıyla dünyada sadece 3 kişinin B numunesi negatif çıkmış Diana'nınki mi çıkacak milleti kandırmayın dediği Fenerbahçe camiasına nasıl bir hesap vereceksin?? Emin olun ki bu büyük skandalın bu büyük rezaletin peşini bırakmayacağız.. Siz ki avrupa'da şampiyonluğa koşan bu takımı parçaladınız en büyük hesabı da yine siz vereceksiniz..

Hiç yorum yok: